Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.
Yazı yazıyorum ama inanın hiç içimden gelmiyor.Şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum canım sıkılıyor ne yapacağımı bilmiyorum.Bir kaç gün pasif kalabilir ve revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitesine link ekleyemeyebilirim,haberiniz olsun.Sonra nerede bu adam,yoksa başına birşey mi geldi gibi düşünceler aklınıza gelmesin.

Bu aralar kısa yazıyorum değil mi? Ama ben kısa severim umarım google'de kısa sever zaten aramız yok siteler hep düşüşte ne olacak bilmiyorum.Ya ben iişi bilmiyorum yada benden daha iyi işi bilenler yarışmaya katıldı.Ne olursa olsun 3 ay boyunca beni yarışmada göreceksiniz.Tabii umarım görürsünüz "ne olursa olsun" biraz oturmadı.Ben çıkıyorum iyi akşamlar.
Organize bir şekilde yazı yazmaya devam ediyoruz.Fakat kendime yeni taktik hazırladım eski taktiği kullanmıyorum artık herşey organize işliyor.Bu arada karar verdim matbaacılık sektörüne gireceğim görmüyormusunuz matbaacılık devi revizyon seo yarışması yapıyor demekki iyi işi var ki yarışma düzenliyor.Zaten kelimeyi biliyorsunuz revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi evet kelime bu eğer bilmiyorsanız zaten bizim sitede ne işiniz var lütfen çıkınız.Tamam yahu şaka yaptım nereye daha karpuz kesmedik.

Çok çalışacakmısın, o zaman bu aletler senin geldiğinde bunlarla çalışırsın ama gözün gibi elin gibi bakacaksını onlara ezel abi bak bunlar benim.O yaşta vermiştim o takımları ömere bunun gibi gözleri parlamıştı,kader oda bir gün oğluna verecekti..Bu yazı neymi az önce tv açıktı ezel vardı filmden duyduklarımı kelime kelime yazdım.Duy sesimi revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi duy.Neyse çıkma vakti geldi bu arada galatasaray maçının ikinci yarısı başladı.
revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sıralamasında şuan itibariyle 3 (üç) sırada diğer sitelere göre fena değil fakat sıralamanın ilerleyen günlerde ne olacağını çok merak ediyorum.revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi için şuan itibaryile top google'de bulunmakta.
Evet sayın seyirciler bakın burada ne var bakalım ne var revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi gördünüzmü ne varmış.Organize bir şekilde planlanmış matbaacılık sektörününde zirve olan site revizyon tarafından hazırlanan seo yarışması anahtar kelimesi varmış.Len uzun ve anlamlı bir cümle kurdum helal bana.Neyse yahu, bu arada bu neyse kelimesini bu aralar çok kullanıyorum.

Ama ne yapayım ben yazıyı yazmadan önce plan yapıp yazmıyorum bu yüzdendirki yazının akışına göre genellikle "neyse" kelimesini kullanıyorum.Ama sanırım matbaacılık sektöründe çalışan bir çok insan şu bizden daha çok neyse kelimesini yazıyor ve görüyordur.Bakın yine neyse kelimesini kullanacağım, neyse biz konumuza dönelim.Ne diyorduk ha aklıma geldi matbaa diyorduk.

Bu yazımda matbaacılık kelimesinin özüne inecektim ki yazının sonuna geldiğimin farkına vardım.Neyse ileride ikincisini yayımlarım orada görürsünüz özünü.İyi çalışmalar,iyi akşamlar.
Hiç "hiç" dediniz mi ? Ben hiç demedim.Komik değildi biliyorum ama ne yaparsın eimden anca bu geliyor.Biz seo yarışmasının içerisindeyiz ama hiç yarışmayı kim düzenledi biliyormusunuz ? Sizde hiç birşey bilmiyorsunuz canım, yarışmayı revizyon sitesi yani revizyon.com.tr düzenliyor haberiniz olsun sonra ben duymadım ben görmedim gibi durumlar olmasın.

Blog gelelim sana bundan sonra bana abi diyeceksin.:)Neymiş "abi" evet öğrendin artık bana abi diyeceksin aramızda bir samimiyet olması iyidir.Ben sana hergün yazı ekliyorum sen ise bana sayın blog yazarı vs diyorsun olmuyor böyle.Bu arada bana uygun bir şarkı var "saçmalama ne olur" ama ne yapayım saçmalamaktayım elimden başka bir şey gelmiyor.Beşiktaş saçmalamış yeniliyor revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitesi saçmalamış çok mu ? Sorarım sana google çok mu.Değilse lütfen susalım ve üst sıralara çıkaralım.Ben çıkıyorum zaten bjk olayı bitirdi 3 atması lazım.Değil mi revizyon "değil" diyormuşsun gibi duydumya neyse.
Siteyi boş verin arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz ? Durumlar nasıl , sitelerin durumları iyi değil.Yani hedeflediğim gibi değil.Ben ilk 3 te kalmaya çalışırım diyordum ilk 10'a yayıldık.Revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesini google'de arayınca ilk siteyi görüyoruz gerisinde ise başka birşey göremiyoruz.Yoksa biz görme engellimiyiz ?

Bu arada bir dipnot geçelim ne yazacağımı bilmiyorum o yüzden sallıyorum.Evet nerede kalmıştık, organize matbaacılık kelimesinde mi yoksa başka bir kelimedemi kalmıştık.Ben hatırlamıyorum ama sanki kaldığımız kelime brnckvvtmllttrhaberi idi.Neyse gerçekten ne yazacağımı bilmiyorum, sıralama zaten kafamı karıştırdı.Bu yarışma diğerlerine benzemiyor katılım çok yüksek ve daha bi' çok site kasmaya başlamadı.Yarışmada düşmemiz an meselesi , ayrıca tek bir site ile kasmak kolay ama biz 3 site ile katıldık neyse biz işimize bakalım ve yazımıza revizyon ile son verirken herkese iyi akşamlar diliyorum.
Merak ettiniz mi ? Düzeltiyorum, merhaba.Nasılsınız net severler ? Neyi düzeltti diyenlerde olabilir en başta selam vermemiştim o yüzden düzelttim neyse biz brnckvvtmllttrhaberi kelimesinin başlıkta geçtiği yazımıza devam edelim.Neyse dediğim gibi merak ettiniz mi brnckvvtmllttrhaberi nedir diye ? Ben merak etmedim ama dün siteleri dolaşırken açıklamasına rastladım bende aklımda kaldı ve beğendiğimden dolayı sitede paylaşmaya karar verdim.Dediğim gibi birinci kuvver millettir sözü gerçekten güzel bir söz olmuş.Yarışmaya değer ve güzel bir kelime.

Şimdi gelelim ikinci konuya arkadaşlar durum iyi değil siteler oynama yaptı ve yer değiştirmeye devam ediyor özellikle bir site sıralamadan koptu ve sıralamada yer almadı.Bende buna üzüldüm çünkü emek veriyoruz buna biz sonuç ise iyi değil.Neyse Allah'a şükür diğer siteler fena değil.Bu arada bir tane tr.gg sitesi 5 sıraya yükselmiş arkadaşlar bende tr.gg nin seosuna inandığım için bir site açtım ama ilgilenmedim sanırım ilgilenmeyeceğimde fakat dediğim gibi trgg nin seosuda çok güzel.Neyse gel gelelim fasulyenin faydalarına.

Bu arada sitenin ismini unutmayalım değil mi şurada bir köşede dursun ne zararı var en azından google emiye yararı olur her ne kadar size ve bana bir faydası olmasa bile.İşte o muhteşem o çok güzel o cümle revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi benim çıkmam lazım iyi akşamlar dilerim.
revizyon, organize, matbaacılık, brnckvvtmllttrhaberi, googleMerhabalar güzel yurdumun güzel insanları.

Başlık kafanızda bir saçmalama işareti uyandırmış olabilir ama sakın saçmalık olarak düşünmeyin ve bizim keywords meta tagımız.İçerisinde revizyon kelimesi var ayrıcaorganize matbaacılıkile brnckvvtmllttrhaberi olan kelimeler var.Zaten bu kelimeler birleşince ana kelimemizi oluşturyor.Ayrıca yarışma derecelerini belirleyen arama motoru olan google yi unutmuyoruz onuda keywords metamızın içine yerleştirdik.

Şimdi bazı arkadaşlar bu tagı sitelerinde kullanacaktırlar ama kullansınlar birşey demiyorum zaten iş taglarda bitseydi herkez birinci olurdu.Neyse yahu biz işimize devam edelim.Ve işe sitemizin ismini burada tekrar duyurmak ile başlayalım.İşte başlık revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi
.Başlayalım demişken acaba maçlar başladımı.Bugün öylesine arkadaşlarla bir iddaa kuponu oynadık.Öylesine diyorum çünkü kazanırsam parayı camiiye vereceğim haram parayı yemeği inanın hiç mi hiç istemiyorum.Bir dakika bakıp geliyorum.Baktım tutmamış, zaten belliydi önüme gelen maçları yazdım.Neyse konu sapıttı biz yazıya dönelim.

En baştada söylediğim gibi bu başlık bizim keywords meta tagı ve pek bir önemi yoktur.Neyse bu arada site ikinci sıraya yükseldi bilginize.Ben çıkayımda diğer siteyede bir yazı ekleyeyim.İyi akşamlar dilerim.
Evet arkadaşlar herkeze iyi günler,

Şuan itibariyle üçüncü sıraya oturduk.İlk iki siteden sonra seo yarışmasında 3(üçüncü) sırada yer alıyoruz.Bilindiği üzere ilk 3 sitede benim ve yarışma benim açımdan güzel gidiyor.Gerçi sıralamadan düşmemiz an meselesi çünkü diğer siteler daha yarışmaya başlamadı bir biz başladık,yani korkuyorum.Neyse bu mevzuuyu geçelim biz fener ve beşiktaşa gelelim.

Dün ve ondan önceki günlerde revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi siteme yazı eklerken maçlar oynanıyordu.Bunlardan birisi beşiktaş maçı bir diğeri ise fenerbahçe maçı idi.İki takımda puan kaybetti,fakat bunlar içerisinde en kötü olanı fenerin yenilmesiydi.İki haftada 6 puan az değil.Fakat eskişehiride tebrik etmek lazım organize gelişen ataklar ile feneri mağlup etti.

İşte bu yazıda bu şekildeydi revizyonun hazırladığı yarışma bu şekilde devam etmektedir.Herkese iyi günler dilerim beni takip edin.