Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.
revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

Of, site üçüncü sıraya kazık attı daha yukarılara çıkmıyor.Yahu ayıp denen birşey var ki bu site ayıp falan bilmiyor, bir 2 site geçeceksin o kadar ondan sonra tamam istediğin gibi kazık at ama bu şekilde olmuyor.revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi dedik bağrımıza bastık ama yaptığın hiç hoş değil, ki seni google kankama söylerim bir bakarsın seni sandboxa atmış.Neyse yahu önemli olan yarışmak, şimdi kısa ve uzun olmayan yazımı yazayım.


revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

sitesine hoş geldiniz,bugün günlerden cuma ve tarih 18 aralık 2009 saat ise 1756 bu anı ölümsüzleştirdim.Neyse ilk önce şunu söylemeliyim ki site şu an itibariyle revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sıralamasında üçünü sırada diğer sıralamaları aşağıda bulabilrsiniz.Neyse sıralamda ilk sayfada sadece 1 sitem var,bu beni endişelendiriyor acaba diyorum diğer siteler neden aşağıdalar.Neyseki daha yarışmanın bitmesine 3 ay var ve ben yeni bir site açıyorum ve adam akıllı yazılar ekleyip zirveye taşımaya hazırlanıyorum.


Revizyon

sıralamasında ise sitem sekizinci sırada bulunmaktadır.İlk sayfada bazen iki bazen ise 3 site bulunuyor ve google şuan itibari ile bizi ilk sayfada tutmakta umarım ilerleyen günlerde aynı şey olur ve diğer sitelerim ile birlikte bu sitede revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sıralamasında ilk sayfada yer alır.Ayrıca şuan itibariyle diğer anahtar kelimelerin taglarınada baktım ve onlardada kaçıncı olduğumuzu yazdım.


Organize matbaacılık

aramasında ise site şuan itibariyle beşinci sırada yer alıyor, bunlardan sadece mabaacılık gibi 1.020.000 hacime sahip kelimede ise şimdilik yirmi yedinci(27.) sırada yer alıyor bakalım sonuç yani yarışma bitince kaçıncı sırada çıkacak.Bunun dışında birde brnckvvtmllttrhaberi kelimesi varki bu kelimeye asıl kelime diyebiliriz bu kelimede ise şimdilik kaçıncı sırada olduğumuz aşağıda yazdım.Ne kötüyüm değil mi ?


brnckvvtmllttrhaberi

kelimesi ile arama yaptığımız zaman sıralamada ikinci sırada olduğumuz görülüyor.Şu an itibariyle sıfırdan belirlenmiş bu kelimede 181.000 sonuç çıkıyor, buda gösteriyorki yarışma zor yani çekişmeli geçecek.Sıralamadaki yerimiz üç ama bunun yanı sıra 1 haftadır sadece yazı eklememin etkisi olduğunu düşünüyorum link almadım.


Sonuç olarak siteler ne çok iyi ne çok kötü durumda orta diyebiliriz.Şuan itibariyle saymadım ama yaklaşık elli(elli) kişi yarışmaya girmiş herkesin 2 sitesi olduğunu sayarsak tabii bu ortalama yaklaşık 100 site yarışmada ki bunun yanı sıra unutmamamız gereken birşey var çoğu yarışmacı daha ismini bile yazdırmadı.Yani yaklaşık 100 değil 120-130 site yarışmada ve bizde bunların içindeyiz.Bu arada tekrar belirtmeliyim ki yeni bir site ile katılıyorum hadi başlayalım.

R10.net adresinde yer alan listede ismimiz, cismimiz yoktur.Elenmedik ve elenmeyi düşünmüyoruz yani elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Cumartesi ve pazar günleri kasacağım yani sanırım sıralama değiştiririz.Neyse işte o elenenler listesi ve revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitesi.

http://brnckvvtmllttrhaberirevizyoni...wordpress.com/
http://brnckvvtmllttrhaberibrnckvvtm....blogspot.com/
http://www.revizyonileorganizematbaa...ttrhaberi.net/
http://organize-revizyonbrnckvvtmllt....blogspot.com/
http://revizyonileorganizematbaacili...rhaberi.tr.gg/
http://revizyonmatbaacibrnckvvtmlltt...com/wordpress/
http://brnckvvtmllttrhaberi-matbaacilik.blogspot.com/
http://organize-matbaacilik-brnckvvt...eri.66ghz.com/
http://rimbrnckvvtmllttrhaberi.wordpress.com/
http://organbrnckvvtmllttrhaberi.blogcu.com/
http://brnckvvtmllttrhaberiile.blogcu.com/

İşte liste,kaç sayfa üzerinden değerlendirildi bilmiyorum ama sanırım tüm listeye bakılıp eleme oldu ki zaten öyle olmuştur.Neyse herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar site ile pek ilgilenemedik sonunda olan oldu ve sıralamada düşüşe geçtik bakıyorumda işler iyi değil sıralamaya bakıyorum yokuz buradan bakabilrsiniz revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi neyse biz işimize bakalım.Bu arada arkadaki dişler sitenin temayı değişmemeye karar verdim.Gerçi tam karar vermedim ama belli olmaz bakarsınız değişebilirim.

Şimdi haberlere bağlanıyoruz.Kızıltepede canlı bomba yakalandı,halk bankası sınav sonuçları açıklandı,seocunun canı sıkıldı,siteden çıkış yapmaya karar verdi.Yazıyı tamamlayıp çıkıyorum herkese iyi günler dilerim.
Avrupa'da matbaacılık ağaç oyma kumaş baskısını İslam dünyasından alarak başlamıştır. Özellikle 15. yüzyılda Avrupa’da matbaacılığın üssü olan Hollanda'da basım tekniği çok gelişmiştir. O dönemde hattatlarca yazılan ve hakkaklarca kazılan tahta kalıpların yanısıra Harlem kentinde ilk kez tek tek harflerle baskı denemelerini 1430 yılında Lourens Janszoon Coster’in yaptığı sanılmaktadır.
revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi
Nihayet 1450'de Johannes Gutenberg, ortağı Fust ile birlikte Almanya'nın Mainz şehrinde metal harflerle basım tekniğini bulmuş ve matbaa uygulamıştır. Gutenberg'in üretimi, özellikle de 1455'de bastığı İncil, yüksek kalitesi ve ucuz fiyatıyla kısa sürede başarılı olmuş, yeni buluş Avrupa'dan başlayarak tüm dünyada yaygınlaşmıştır. Daha sonra tipo baskı olarak adlandırdığımız bu teknik sanayi devrimiyle doğan modern baskı makinalarının ve matbaacılık endüstrisinin temeli olmuş ve 20. yüzyıl sonlarına kadar gelmiştir.