Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.
İyi günler, herkese bol revizyonlu günler dilerim.Bugün revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemizin index dönüm günü.Evet tam hatırlamıyorum ama sanırım site bu sıralar yani bundan iki organize matbaacılık ayı önce sitemiz index almıştı.Belki dahada önce olabilir ama bizim düşünmemiz yetmez mi ? Bence yeter hiç boşu boşuna konuşma ayağını 'den keserim.Sen sen ol organize sanayii bölgesinde bana matbaacılık gösterisi yapmaya kalkışma; sakın böyle birşey düşünme.

Organize matbaacılık adına yazdığım yazıda biraz can sıkıntısı çekerek kısa biz metin hazırladım onun için benden uzun bir yazıda beklemeyin.En iyisi ben biraz daha revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi cümleleri kurup siteden çıkayım.Evet revizyon ile organize bir şekilde yazılarımıza devam ediyoruz.Bugün Tv'de hiç birşey yoktur onun için ben maç izlemeye gideceğim.Galatasaray-Revizyon Matbaacılık maçında bizim tek düşüncemiz revizyon matbaacılık takımının fark atarak maçı kazanmasıdır.Çünkü bu bizim sitemize çok büyük moral olacak ile matbaacılık adına bir adım daha atmış olacağız.

Yazıyı uzun tutmak amacıyla revizyon ile organize matbaacılık sitemizin içeriğine atacağımız yazılarında mantıklı olması beklenmiyor.En azından biz bu şekilde düşünüyoruz belki sizlerde revizyon için aynı düşünceye sahipsinizdir.Ayrıca brnckvvtmllttrhaberi sanayii bölgesinde savaş çıkmış ve revizyon matbaacılık ile ordusu savaşı kazanmışlar.Düşman hatlarında bulunan siteler siteye alttan baskı vermişler bunun üzerine sitemizde sinirlenip ordusu ile brnckvvtmllttrhaberi alanına gelmiş.Bunun üzerine çıkan savaşta revizyon gazi olurken orduda tek bir adam bile sağlam kalmamış.

Merhaba, bugün revizyon ile organize matbaacılık için çok önemli bir gün değil.Sıradan diğer günlerde olduğu gibi revizyon için çalışacağımız kuşe kağıt günü.Organize bir şekilde yazdığımı bu yazıdaki amacımın ne olduğunu bilmiyorum ve aklıma ne gelirse yazıyorum.Yazıyı bitirdikten sonra bir diğer siteme yazı yazacağım umarım hayırlı olur.Şuanki hedefim diğer sitesi iki üst sıraya çıkarıp revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesinde üçüncü sırada sabit olarak bırakmak.Umarım bugün en azından bir sıra daha yukarı çıkar ve orada sabit kalır.En kötü ihtimali düşünürsek matbaacılık sitemizin bu hafta sonu yani cuma gününe kadar bir yada iki sıra atlamasını beklemekteyim.Daha doğrusu çıkması için çalışmalarımızı sürdüreceğim.

Yarışmanın bitmesine kaldı 23 gün gibi kısa mı kısa bir süre; revizyon için kısada sayılmaz ama..Bizim aklımızdaki revizyonist düşünceler bunları gösteriyor.Bugün yazıyı uzun tutmak amacıyla birşey hakkında konuşmalar yapmam gerekiyor ama ne hakkında yazacağımı bilmiyorum.O yüzden bekleyin size bir metin alıp sitemiz düşünceleriyle burada yazayım, iki dakkaya geliyorum.Az önce matbaacılık adına aldığım karar ile size matbaanın tarihinden bir kesit alarak biraz yazıyı uzatacağım.

ilk kez Uzakdoğu'da kullanılmıştır. Bu yapılan matbaa Çinde kullanılmış olup ağaçtan oyma teknik kullanılarak yapılmıştır. Buna başlı olarak basılan ilk gazetede burada basılmıştır.Sanırım bu kadar bilgisi hem size hemde bana yeter, işi uzantmanın anlamı var mı? Bence yok sayın seyirciler, sonuçta hepimiz revizyon matbaacılık yokcusu değil miyiz ? Hayır değiliz çünkü biz yarışmacıyız şuan yarışmadan başka hiçbir yola gidemeyiz.Bu yollar; hacklink, illegal yada başka yollar olabilir fakat bizler legal olarak yarışıyoruz.

Son cümlelerimde size sitemizin sağ tarafında bulunan revizyon matbaa adlı anketteki sonuçlardan bahsedeceğim.Şuan itibariyle sitemizde kullanılar oy sayısı 64 olarak gözükmektedir.Kullanılan revizyon oylarının 39 tanesi birinciliği, 25 tanesi ise diğer seçenekleri gösteriyor.Bizim burada tek temennimiz anketteki sonucun aramalarada vurması ve yarışmayı birinci bitirmek.Evet efendim bizler yani organize matbaacılık tutkunları bugünki yazısında bunları dile getiriyoruz.Umarım bundan sonrada yazı yazmak nasibimizde vardır.

Başım o kadar çok ağırıyor ki revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmlllttrhaberi yazısına be başlık koyacağımı bile bilmiyorum.Bede saçmaladım birşey koydum lakin z öncede dediğim bibi başım acayip ağırıyor ne yapacağım bilmiyorum.Onun için sizi revizyon matbaacılık ile dertler sofrası adlı başlıkta revizyon matbaa şekillerine boğacağım.Şaka bir yana Allah'a şükür bu hayatta derdimizde tasamızda az, umarım Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez. yazımı yazarken biryandada matbaacılık izliyorum Tv'de oynayan Adanaırevizyon adlı dizinin ne kadar saçma bir konusu olduğunu söylememe gerek bile yoktur, öyle değil mi ? Organize revizyon matbaacılık böyle kapışma görmeyecekmiş ve pazartesiden sonra sanayii bölgesiymiş.Fakat böyle saçma revizyonizmlerin oynamasını hiç istemiyorum çünkü saçma içerikler ile insanları daha doğrusu bu filmi çocuklardan başkası izlemiyor yani çocukların beyinlerini sulandırıyolar.Çünkü çocukların aklında hiç "Revizyon nedir" adlı bir soru olmadı.

İnanın baş ağrısı çok kötü birşey hele şurunu kaybedince dahada kötü oluyor.Şimdi senden isteklerime gelelim mi ? Bak seninle yaklaşık iki ay 1 haftadır yarışıyoruz.Sende şükürler olsunki birinci sıradasın ve bu beni çok mutlu ediyor.Şimdi iki aylık sürecin yaklaşık bir ayını zirvede geçirdin ve 24 gün daha birincilikte kalabilrsin.Senden şimdilik istediğim tek şey bu; revizyon, matbaacılık ve brnckvvtmllttrhaberi değil.Her site gibi hata yapabilir ve sıralamada gerilere düşebilir fakat sen her sitenin yaptığını yapma, rica ediyorum.

Bugün sitemizde (revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi) birden çok yazı yayımlayacağımı daha önceki organize matbaacılık yazılarımda vurgulamıştım.Fakat şimdiki yazım eğer işim çıkmaz ise diğerlerinden uzun olacak.Fakat dediğim gibi bizimde revizyon matbaacılık gibi çalışmalarımız oluyor ve işimiz, gücümüz ve revizyonumuz var.Yarışma sitemizin dikkat ettiğim kadarıyla içeriği diğer sitelere göre daha eksik gibi duruyor lakin bizler brnckvvtmllttrhaberi sakinleri olarak bunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz.Zaten yazdığımız bu yazılar göstergesi değil mi? İnanıyorumki yarışma şimdiye kadar adil geçti ve bundan sonrada geçecek.Fakat birkaç terbiyesizin yapacağı yada yapmayı düşündüğü “revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi” beni üzüyor, umarım böyle şeyler bir daha olmaz.Bizde revizyon ile matbaacılıklardan gelen destekleri arkamıza alarak revizyon ile taht organize matbaacılık ile brnckvvtmllttrhaberi politikasını destekliyoruz ve onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Peki nedir bu politika ? Öğrenmek isteyenler ve yeniden bilgi almak isteyenler için organize matbaacılık yazımızın bir sonraki paragrafta yer alıyor.

Bir önceki paragrafta belirttiğim revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi politikasını biraz açacak olur isek bizim hedefimizi anlatmak istediğimizi anlamışsınızdır.Benim orada anlatmak istediğim revizyon ile Google Araması'nda birincilik hedefimizin olduğudur.Ayrıca organize matbaacılık ile brnckvvtmllttrhaberi kelimelerindede birinci olarak yarışmayı zirvede yani tahtta geçirmek istediğimizi söylemek istedim.Fakat sanırım bildiğim kıt dil bilgisi kurallarını kullanarak ancak böyle yazılar meydana getiriyorum.

Bunlarn yanı sıra tipo ile ofset baskı birgün yola çıkmışlar.Aslında gitmek istedikleri yer aramalarda birinci sıraymış fakat ofset çok sinirlenmiş ve revizyon matbaacılık adresine gidilmesi gerektiğini söylemiş.Tipo ise bunun aksini söylerek hedefteki yere gidilmesi gerektiğini arkadaşına bildirmiş.Bunun üzerine oradan geçen bir aksakallı organize dede bunların yanına gelmiş ve onlara demişki: “Yapmayın çocuklar, sonuçta ikinizde matbaacılık terimleri değilmisiniz ? Kırmayın birbirinizi ikinizinde dediği yerlere gidin.Önce revizyon matbaa bursa adresine oradanda ilk sıraya gidin.” demiş.Bunun üzerine çok duygulanan tipo ile ofset kardeşler bundan sonra birbirlerini hiç üzmemişler ve hayatlarını bu şekilde sürdürmüşler.

Revizyon ile saçmaladığım yazının konumuz ile alakasız ve matbaacılık için hiç uygun olmadığını bilmekteyim.Lakin, ben yazıyı uzun tutmak için elimden gelenlerden birisi olanı yaptım.Peki diğerleri nedir öğrenmek istemezmisin ? Eğer revizyon ile matbaacılık bilgilerini öğrenemk istersen;

  • Revizyon için yazılar yazmak,
  • Organize matbaacılık ile kelimeler hazırlamak,
  • Brnckvvtmllttrhaberi gibi saçmalamak,
  • Biraz mantıklı yazılar ile matbaa sitemizi desteklemek.


Biraz çelişkili ifadeler kullandığımı biliyorum fakat lütfen affedin.Sizden bunlar için revizyon matbaacılık adına af diliyorum.İyi günler dilerim belki bugün başka yazılar ile karşınızda olurum, hayırlı cumalar.

çerçeve üzerinde duran bir gül.

Merhabalar, gece yazdığımız "Revizyon ile baskı teknikleri" adlı yazıdan sonra bugünde gündüz gözüyle bir başka yazıdaha yayımlayacağım.Ne yazacağımıda bilmemekle beraber şuan yanımda olan arkadaşım organize sanayii şirketi revizyon matbaacılığın sahibi revizyonist şampanya var.Şuan benden yazmamı istediği ilk cümle siteyi ne kadar çok sevdiği ve onun için gece-gündüz uyumadığı oldu.Boşverin şimdi siz onu benim cümlelere kulak verin; yoksa organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi olursunuz, demedi demeyin.

Bu yazıyı herne kadar uzun tutmaya çalışsamda baskı evinden bulunan tipo baskı ile ancak bukadar yazılar basabiliyoruz.Bu arada matbaanın mürekkebi bitmiş ben bir koşu matbaa dolum merkezine gidip revizyon matbaacılık sitemize yazılar yazmak için mürekkep alayım.Cümleleri uzun tutmak için organize matbaacılık yazımda saçma cümleler kurdum kusura bakmayın.Bugün günlerden "Revizyon ile Cuma" umarım hayırlara vesile olur.

Ayrıca sizlere dün geceki açılan seo yarışmasından bahsettim mi ? Bakayım, bahsetmemişim.Zaytoz.com adlı matbaacılık yarışmasına katılmayı bir ihtimal düşünüyorum.Çünkü yarışmaya katılım sıfır domain ile olmayacak yani eski domainler ilede brnckvvtmllttrhaberi yarışmasına katılabiliyorsunuz.İşte buda bizlerin yarışmadaki şevkini kırıyor.Düşünsenize 5 yıllık 100.000 linki bulunan bir sitenin yarışmaya girdiğini.Birinci olması içten bile değil ve haksızlık olur.Bende bu etmeni düşünerek şunları söyleyeyim ben yarışma sonuna kadar ilk üç yada ilk 10 içerisinde sıralamayı yürüttüğüm zaman bir kaç sitenin başlık değiştirerek yarışmaya girdiğini düşündüğümde benim şansımın azaldığını ve haksızlık olacağını düşünüyorum.

Biraz saçmaladım ve yazıyı bitirmeyi başarabildim.Umarım bu yazdığımız yazı sitemize yararlı olur.Revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemizden bugünlükde bu kadar her nekadar tıklatıyor ve tıklanıyorsak, esen kalın.

İyi geceler, şuan bu yazıyı yazarken sizlere revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi saatinden bahsetmek gerekirse şuan 01:44 ile yazıyı yazıyorum.Teknik olarak elimden geldiğince uzun tutacağım bu yazıda sizlere saçma sapan bilgiler verecek değilim fakat vereceğim genel anlamlı matbaacılık bilgilerinin içerisinde mantık aramazsanız sevinirim.Aslında bilgi vesaire vermeyi düşünmüyorum çünkü bilmediğim birşey olan "Baskı Teknikleri" ile sizlere yanlış bilgiler verebilirim.Zaten bu aralar özellikle korktuğum şey tam olarak bilmediğim şeyler üzerinden konuşmak; bir nevi revizyon matbaacılık diyebiliriz.

Yukarıdaki cümle birikintilerinde Türkçe'yi biraz kötü kullanmış olarabilirim fakat sizin beni yani revizyonist birisini affetmeniz uygun düşer öyle değil mi ? Zira organizematbaacılık şirketi sahibi olarak sizlerden bunu rica ediyorum, lütfen beni yani revizyonmatbaacılık kişiliğini kırmayın.Ayrıca içinde bulunduğumuz yarışmaya kardeş geliyormuş fakat bu bize göre daha çok küçük yeni başlıyor fakat yarışmanın adil olacağını düşünmüyorum.Çünkü yarışma sahibinin matbaacılıkbrnckvvtmllttrhaberi adlı forumda yazdığı mesajlar beni hiç gücen konusuna doğru adımlar atmaya zorlamadı.İnsanlara doğru dürüst cevaplar vermeyen ve 1750TL gibi diğer yarışmada birinciyi verilen parayı tüm üyelere verirken süreyi 3 ay yapmak bence akıl karı değil.

Ortada bahsi geçen miktara ben ve revizyon matbaacılık arkadaşım birşey demiyoruz çünkü onların tercihidir, bütçesidir.Fakat süre biraz uzun kaçıyor, belki katılırım fakat inanın hiçmi hiç güven alamıyorum; umarım organize sanayii yanlış düşünüyordur.Biz konumuza dönelim; revizyon ile matbaacılık için bugün benim için çok önemli.Sadece birgün değil önümüzdeki iki haftayı lider bitirirsek son haftalarda umarım yerimizi koruyacağız.Lakin bizimde sevip saydığımız arama motoru Google'nin neler yapacağı belli olur mu ?

Merhabalar, revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemiz bizden içerik istiyor.Buna adım gibi emin olmasam burada yazmazdım fakat biz içerik atarken biraz sıkıntı yaşıyoruz; onun için matbaacılık yazılarımızı biraz geç yazıyoruz.Fakat revizyon yazıları yazarken bundan sonra biraz daha atak olmamız gerekiyor bunun için elimizden geleni yapıyoruz.Şunuda söyleliyimki bugünki yazacağımız Matbaacılık ve revizyon matbaacılık yazımızı elimizden geldiğince uzun yazmaya çalışacağım.Bunun içinde yer yer saçmalamalara, revizyon matbaacılık haberlerine, organize matbaacılık maçlarına, brnckvvtmllttrhaberi sanayii şirkelerine, revizyon ile organize matbaacılık ofset baskısına, matbaacılık tipo baskı şekilleri gibi birçok konuya değinmeyeceğim.Fakat olsun ben burada yazayım dedmi; galiba yine kaliteli bir cümle olmadı.

Gelelim biz asıl konumuza dün nette dolaşırken bağlantı sayımızın şimdikinin yarısına düştüğünü gördüm.Derken üçüncü sitemizinde yedinci sıraya gerilediğini görünce bunu bu revizyon değişimine bağladım, fakat sanırım o yüzden değilmiş.Fakat biz onu tekrar üçüncü yapmak için elimizden geleni yapacağız, bunu tüm severler bilsin.Şimdi siteye bakınca son yazıların kısa oluşu sayfanın uzunluğunu azaltmış bende şimdi yazıyı uzun yazarak bunları artırmayı hedefliyorum.Siz sadece okuyun belki yazı uzun olduğu için okumazsınız ama ben matbaacılık için yazıyorum; istemezse yazmazdım.

Şimdi gel gelelim matbaacılığın faydalarına; matbaacılık terimleri sitesi olarak herkese şunların ne demek olduğunu söyleyeceğim.Peki "revizyon" derken ne demek istedim ? Bunu kimseye söylemiyorum o yüzden siteyede yazmayacağım kimse kusura bakmasın.Sonuç olarak biz işimizi profesyonelce yapmaya çalışıyoruz ve o yüzden matbaacılık sektörü alanında profesyonel matbaacılık ilkeleri doğrultusunda sırlarımızı hiçbir revizyon kurum yada a.ş (sanayii) şirketlerine söylemiyoruz.Ayrıca bizler revizyonu tüm dünyaya tanıtmaya yeminli bireyler olarak sizlere bizler ile dost olmanızı tavsiye ediyoruz.

Herkesin bildiği gibi matbaacılık hizmetleri veren revizyon matbaacılık ile sizlere brnckvvtmllttrhaberi gibi saçma sapan kelimeler ile donatılmış bilgiler vermeyeceğiz.Kaliteli olarak vereceğimiz hizmetlerin siz değerli müşterilerimizden hizmet alımı yaparak tüm matbaacı sitelerine destek vereceğiz.Matbaacılık ile hizmetler vererek revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitesi olarak insanlara; kartvizit, ofset, tipo yada ajans matbaacılık yaparak kaliteli çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.Bu paragrafta yazdıklarım ise bizim sitemizin vizyonunu oluşturuyor, bir başka yazımda yazmamı istemezsiniz heralde ?

Matbaacı sitesi olarak siz değerli okuyucularımıza anlaşmalı olarak matbaa hizmeti vermek istiyoruz.Bunun içinde kendimize "Anlaşmalı Matbaa" ünvanını uygun görüyoruz.Zira tüm matbaalar yada matbaacılar ile kıyaslandığımız zaman herzaman biz değerli revizyon matbaacılık ile organize matbaa hizmetleri veren sitemizin daha üst bir yerde olup sizlere kaliteli etiket matbaacılık hizmeti verdiğimizi görürsünüz.

Bizim sitemizin içeriği yanlış mı ? Az önce baktığım zaman içeriğimizi Google(arama motoru)'nin yanlış anladığını görür gibi oldum.Belkide başım dönmüş olabilirim onun için tekrar bakmakta fayda var.Side bu arada , matbaa, kartvizit, reklam, davetiye, tasarımı, baskı, tasarım), etiket gibi saçma kelimeleri okuyun.Sanırım benim canım sıkıldı onun için revizyon ile organize matbaacılık yazımı tamamlayıp sitemizden çıkmayı düşünüyorum.Hepinize iyi akşamlar dilerken başka bir yazı ile tekrar online matbaacılık olacağımıda bilmenizi isterim, görüşmek üzere.

İyi akşamlar, siteye içerik atmakta biraz zorlansamda umarım bunlar sitemizin yerindeki oynamaya etken olmaz.Revizyon ile organize mambaacılık bağlantı derken şunu kastettim; bağlantı sayımız 27.000'den 13.000'e düşmüş.Ve bunun sıralamada etki edeceğini ve sitelerin düşüşe geçeceğini düşünüyorum.Özellikle üçüncü sitemin yedinci sıraya düşmesindeki en büyük etkenin bu olduğunu unutmayalım.Fakat ben umarım tekrar eskisi yerine gelecektir.

Yazıyı biraz kısa tutmak zorundayım fakat lütfen siz revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemizi unutmayınız gerekirse bize forum üzerinden yazılar yollayınız bize yayımlayalım, biliyorum böyle birşey yapmayacaksınız ama umarım sitemiz birincilik koltuğunu bırakmaz, matbaacılık için çok teşekkürler.

Merhabalar, herkese iyi günler dilerim.Haftanın açılış gününde revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmlttrhaberi sitesi büyük bir atak yaparak üçüncü sıraya yerleşmiştir.Abisi brnckvvtmllttrhaberirevizyon'u takip eden kardeş site sıralamadak, hedefini abisinin yerine dikti.Bunun üzerine abisi silahı çekip senin neyine birincilik sen ikincili ile idare et deyip ateş açtı.Açılan ateş sonucu revizyon kalbinden vuruldu ama kendisi sadece bir kelime olduğu için hiç birşey olmadı.Olay üzerine açıklama yapan revizyon matbaacılık : "Tamam ben ikinciliğede razıyım yeterki benimle kimse uğraşmasın." dedi.

Bunun üzerine sinirlenen organize bey şunları söylemedi.Peki neden söylemedi ? Şok, evet revizyon ile matbaacılık için neden birşeyler söylemediğini merak ediyorsanız size nedeni söyleyeyim.Bunun nedeni benim, evet ben revizyon ve organize matbaacılık ile sanayiiden şirket arkadaşlarına dedimki kimseyle yarışma hakkında konuşmayacaksınız.Bunun üzerine ise görüldüğü üzere kimseyle konuşmuyorlar ve revizyon hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar.

Revizonist gençler olarak sizlere şunları söylemek istiyorum.Eğer sizde diğer insanlar gibi revizyon ile brnckvvtmllttrhaberi seviyorsanız yapmanız gereken tek şey bizim sitemize link vermektir.Sizden şimdilik beklentilerimiz bunlar ve ayrıca yarışma bitene kadar hepinize benden link ve kek :) Karnınızı doyurmak isterdim fakat bende o kadar para ne arar ? Yarışma bitsin bana matbaacılık yedir diyin hepinize organize matbaacılık ile brnckvvtmllttrhaberi yedireyim, anlaştık mı ?

İyi pazarlar, bugün revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemiz için elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım.Şuan itibariyle birinci sırada olan sitemiz için artık biraz daha kasmanın vakti geldi.Bundan sonra site için eskisinin iki katı çalışmak gerekiyor ve revizyon adına birşeyler yapmak gerekiyor.Üç sitemizde ilk 10'da ve aralarında üçerr dörder sıra var bizimde istediğimiz ilk beşte 3 site ile yarışma tamamlamak.Bunun içinde elimizden geldiğince kaliteli bağlantılar almaya çalışıyorum ve bunun nedeni ise matbaacılık sitemizi tahtından indirmemek.

Neyse efendim bizler revizyonist matbaacılık ve tipo ile ofset baskı severler olarak birşeye bakıp geliyorum, lütfen bekle sayın revizyon matbaa sitesi.Baktım geldim, şimdi sizlere biraz matbaacılık sitemizin durumundan söz etmek istiyorum.Sitemiz; " En iyi matbaacılık sitesi, bu sitede matbaa ve revizyona ait bilgiler bulabilir ve gezinebilirsin." ilkesiyle yola çıkmış; revizyon ile organize mabaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesini misyon edinmiş bir matbaacılık sitesidir.

Aldığı bağlantılar ile yarışmadaki rakipleriye çekişmeli günler yaşayan site yarışma sonuna kadar elinden geleni yapıp birincilik serüvenini sürdürmek istiyor.Bunun içinde revizyon, matbaacılık ve ile brnckvvtmllttrhaberi kelimelerini kendisine konu edinen bir organize sanayii şirketi olan revizyonumuz şu günlerde yani yarışmanın bitmesine yaklaşık olarak 1 ayın kaldığı günlerde elimizi sıkıca tutmuştur.