Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.
Site şuan itibariyle ilk 4(dört)'te yer alıyor ve şuanda dördüncü sırada.Bugün iki yazı yazdım ve ikisinide revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesinde google'de kaçıncı olduğumuz üzerine yazdım ama ne yapayım yazacak pek birşey yok mesela yarında iki yazı yazmayı planlıyorum ama ne olacak bilmiyorum.

Bizimde işimiz gücümüz var sadece internet ile uğraşmıyorum ki o zaman kim bilir neler yazardım.Neyse konuyu sapıtmayalım.Resim ekleyeyim isteyen kişiler sıralamanın ilk 4 basamağını görsünler hangi site ne yapıyor öğrensinler.İşte o resim ;

revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi


İşte sıralama işte revizyon işte brnckvvtmllttrhaberi ve diğerleri.Sıralama bu şekilde ilerliyor ve biz tek sayfa ile buradayız.Yahu diğer alt sayfalarımız index almadı sadece ana sayfa.Neyse yahu ben çok konuşmayı sevmem ama konuştum mu susmayı bilmem.En iyisi ben çıkayım siz sıralamayı google üzerinden takip edin.
Merhaba,

bugün 2 tane yazı yazacağım ama bunlardan bir tanesi sıralama kontrol hakkında.Bugün arama yaptım bir baktım bu site yani revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sıralamada 4. sırada ilk sıradada benim diğer sitem var.Bir başka sitem ise sıralamalarda yok.Sanırım google onu sildi neyse biz varolanla devam edelim.Sıralama aşağıda görüldüğü üzere sıralamada şuanlık durum güzel bakalım sonuçlar nasıl olacak.İşte o güzelim sıralama ;

  • revizyonmatbaacibrnckvvtmllttrhaberi.blogspot.com/
  • revizyonileorganizematbaacilikbrnckvvtmllttrhaberi.manyaklari.com/
  • brnckvvtmllttrhaberi-09.blogcu.com/
  • brnckvvtmllttrhaberirevizyon.blogspot.com/
  • www.oyyla.com/.../revizyon+ile+organize+matbaacılık+brnckvvtmllttrhaberi
  • revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi.bloggum.com/
  • 2009yerelsecimleri.wordpress.com/.../revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi/
  • seoxy.net/revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi.html
  • www.koumat.net/revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi/

İşte sıralama bu şekilde ve biz 4. sıradayız.Aslına bakarsanız bundan bir yarım saat önce 2. sıradaydı ama düştü.Neyse inşallah sıralama hep bu şekilde kalırda bizde yarışmada derece alırız.

Kalın sağlıcakla sayın revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi severler ve bu konuda yardım isteyenler.
Şu anda aramalarda ilk 10'da değiliz.Yahu zaten ben bir siteye önem verdiğim zaman o siteden ümidi kesin.Değer vermediğinm bloglar ilklere oynuyor.Ama bu site yani revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi ilk 10'da yok.Ne biçim iştir anlamış değilim.Ama cumartesi ve pazar günleri 2 saatimi ayıracağım ilk sayfada yer edelim.Yoksa bu iş böyle olmayacak.

Elimden geleni yapıyorum fakat gerçekten anlamadım neden böyle oldu.Bloggum sitelerine bakıyorum ilk sayfalarda onlar var."Ulan onlar ne yapıyorda orada" dememek eldemi.Biz buralarda sürünürken.Ama bu iş 1 gün değil ki 3 ay bakın 3 ayda ben bu siteyi uçuruyormuyum uçurmuyormuyum.Hacklink atanları saymaz isek ilklere oynayacağımı düşünüyorum.

Bugün siteyede iki yazı ekledim yeter bu kadar tek isteğim var oda revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesinde ilklere oynamak.Hadi kolay gelsin google,kolay gelsin ben.
Bunlar hak bilmez yok yahu bunlar insan değil hayvan desem hayvanlara ayıp olur.Gidip heyk ile meyk ile uğraşan ve bu yöntem ile para kazanmaya çalışan insanlara ne denilir ki ? Ben insan diyemiyorum hayvan desem yine olmuyor.Yazık diyorum bakın bu güzel oldu yazık.Şimdi ikinci paragrafa geçiş yapalım bekle beni 2'nci paragraf.

Geldik ikinci paragrafa naber ikinci paragraf ? İyisin iyi bende iyi olacam şu heyklinkcilere günlerini göstereyim sonra sen gör beni.Bu arada canımın sıkıldığını ve bunun için revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi yarışmasına katıldığımı söylemişmiydim ? Yok yahu nereden söyleyeyim daha iki üç gün oldu.Bakın seo için altın kuralı söylüyorum basit bir html sayfası.Evet hepsi bu yoksa daha ne olacak.

Bu arada kısa yazılar yazmadığımı söylemişmiydim ve sürekli güncel ve özgün olduğumu ? Sanırım bunuda söylememiştim.Bakın bu site ile nasıl alexa kasacağım.Peh peh peh ilk 500k'ya girecez bu bir gerçek.Zaten benim var böyle ilk 150k'da sitelerim.Buda onlardan birisi olabilir.Neyse biz burada organize matbaacılık için kasıyoruz ama konu nerelere kayıyor.Hey Allah'ım nereye gidiyorum ben.Aadam gibi kasmayı bir türlü öğrenemedim.

Neyse bu son paragraftı numaralandırmaya gerek yok zaten yukarıdakileri saymadım kaç paragraf oldu ama biz bu paragrafta revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesini geçirelim ve siiteden çıkış işlemi gerçekleştirelim.Hadi iyi akşamlar.
revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberirevizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sanane arkadaşım ? nasıl açılırsa açılsın sanamı kaldı bu işin hesabını vermek diyenler olabilir.Yahu ne derse desinler ben burada biraz saçmalayıp çıkacam.Kusura bakmayın başınızı ağrıtacam ama isteyen şimdiden çıksın.

Saçmalamakta üstüme yoktur saçmaları saçmalarım birde resim eklerim bir bakarsın organize matbaacılık kelimesinde 1. olmuşum.Bu işler böyledir google'nin gözünde biraz saçmalayan adam öndedir.Ama işleriyi değil index atamadık daha.Ne yapıyorsun google rüşvet mi istiyosun anlamadım ki ne olacak.

Neyse yahu biz geçelim bu işleri organize işler bunlar.Organiz işler filminide izlediniz mi ? Fena değildi son sahne aldı götürdü beni can yılmaz bunlara bir dalıyor.Peh peh o toplar benim yüzüme gelse kim bilir ne olurdu.Neyse google bizi sakın unutma.
İyi akşamlar,

Nasılsınız sayın internet kullanıcıları.Ne oldu yoksa bu cümle kafanı mı karıştırdı."Ben internet kullanmıyorum" gibilerinden.Kullanmasan bu sitede işin ne.Neyse tartışmayalım.

Biliyorum bugün saçmalama günümdeyim onun için çok güzel saçmalıyorum.Ama revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesinde google'de ilk sıralarda çıkmak için bundan başka çarem mi var ? Link vs. diye birşeyler söylemeyin onları bende biliyorum yoksa ben geri zekalımıyım ? Am ı subnormal ? No no, ı am smart and seoer.

Neyse saçma ingilizcele sizleri bunaltmayayım.Ben çıkayım ki link ekleyeyim ki google'de üst sıralarda çıkayım ki parayı alayım ki o parayı kimsesizler yurduna bağışlayayım.İyi günler dilerim.
revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberiRevizyon ile organiz matbaacılık canım sıkılıyor hemde çok.Tvdede birşey yok dedim açayım bari bir iki sallama yazı yazayım.

Çok uzun yazmayacağım onun için fazla sevinmeyin.:) Şaka yaptım ya,neyse biz devam edelim.Bildiğiniz gibi şu anda reviyon.com.tr'nin yaptığı seo yarışmasında yarışıyoruz ve bunun için de burada öylesine saçma yazılar yazıyoruz.

İşin ilginç olanı siteyi indexletemedim.Nasl oldu anlamak güç..Neyse ben bir kaç yazı yazayım gelir site google'ye.

Neyse ben çıkayım.Bu arada aklıma çok önemli bir ayrıntı geldi resim eklemeyi unutmuşum hemen ekleyeyim.Gçrüşürüz.
Size bişe söyleyeyim mi saçmalamakta üstüme bulamazsınız işte o saça yazım.Organize matbaacılık nedir ? söylemiyorum.işte o saçma yazım.

Alınan bilgilere göre, terör örgütü yandaşları Esenyurt'ta yasadışı gösteri yapmak istedi. Yaklaşık 40 kişilik grup Örnek Mahallesi ara sokaklarında bir süre yürüdükten sonra bir markete molotofkokteyli attı. Eylemci grup daha sonra ara sokaklarda dağıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi..Beştelsiz Mahallesi 103\1 sokakta bir aracın yanına bırakılan ses bombasının patlaması sonucu ise yoldan geçen bir vatandaş hafif şekilde yaralandı.

Ne saçma bir yazı ama değil mi ?
Revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi seo yarışması başladı hayırlı olsun, bakalım bu yarışmada da ilk indexi biz alabilecek miyiz…
Revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi seo yarışmasına gurcay.org/revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi hariç birde revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi ile katıldık, bakalım bu yarışmada da derece elde edebilecek miyim
Yarışma kurallarında alt sayfa ile katılımın yasak olduğu vurgulanmış, şuan zamanım yok en kısa sürede gurcay.org/revizyon-ile-organize-matbaacilik-brnckvvtmllttrhaberi ‘ni alt klasöre dönüştüreceğim diskalifiye etmeyin 1-2 gün idare edin lütfen, işler çok sıkışık bu aralar.