Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.

Merhabalar, brnckvvtmllttrhaberirevizyon.blogspot.com sitesindenherkese iyi akşamlar diliyorum.Siteyle yolumuza devam etmeye karar verdik ve bunun içinde siz değerli matbaa malzemeleri memnun etmek için sitede belirli adımları atarak matbaacılık hakkında genel bilgiler vermeye karar vedim.Bakın şimdi siz belki bu yazıyı sitemizden girerek okuyor olabilirsiniz ancak belki Google'de Matbaa malzemeleri aratarak sitemize girenler olmuş olabilir.Onun için onları eli boş çevirmeyelim ve onlara bir kaç site önereyim belki işine yarayan babayiğit çıkar.

İşte size için bir kaç tanınmış matbaacılı sitesi;

  • http://www.matbaamalzemeleri.org/ - Matbaa malzemelerini tanıtımının yapıldığı sitede köşe makınasından Ayaklı Perferaj ve Pilyaj gibi aklınıza gelecek matbaa malzemelerinin tanıtımı yapılıyor.
  • http://www.matset.com.tr/ - Adreside matbaa makineleri ve malzemelerinin bulunduğu çok güzel bir tantıım sayfası hazırlamış, kendisini tebrik ediyorum.


Sanırım bugünlük bu kadar yazıları yeterli olur.Umarım işine yarayanlar çıkar, hadi kalın sağlıcakla.

Merhabalar, bugün ki yazımızda revizyonizm ne demektir onun cevabını öğreneceğiz.Onun için şimdi size bir cümle sunacağım, işte o cümle : "Bir bilginin yada öğretinin ana taşlarını taştışma haline getirmek." Belk, biraz açıklayıcı olmamıştır ancak isterseniz şurayı okuyun belki revizyon ile organize matbaacılık adına daha kaliteli bilgiler elde edersiniz.Yahu neyse ne gerek var şimdi revizyonizm nedir sorusuna çok isteyen Google'de Revizyonizm araması yaparak ulaşabilir ancak bizim sitemiz üzerinden birşey elde edemezler hatta bakın size link bile verdim, daha Allah'tan belanımı istiyorsun be adam :)

Yarışma bittikten sonra halen ne yapacağım konusunda karar vermedim.Acaba diğer yarışmaya tek siteyle mi yoksa diğer sitemide kasarak 3 siteyle mi katılsam ? Eğer evet katıl diyorsanız EVET yazın 1111'e revizyon matbaacılık üzerinden yollayın.Bunun kararını verdikten sonra ona göre site üzerinde değişimler yapabilirim, hadi şimdilik kalın sağlıcakla.

Merhabalar, yarışma bitti diye siteye yazı eklemeyeceğimizi sananlara tokat gibi bir matbaacılık haberi veriyorum.Yazımda sizlere matbaanın ürünleri sayılabilecek nesnelerin isimleri yani terimlerinden bahsedeceğim.Matbaacılık terimleri ile bilgiler vereceğim ancak bunları sadece isimleri ile nitelendireceğim çünkü başka şekilde yazıyı uzatma amacım yoktur.

Evvet işte o güzelim terimler; taslak çalışması, film, montaj özalit prova,kalıp baskı provası, baskı,baskı koruma,bilt,sayım ve şirink,teslimat,matbaa,matbaacı,matbaacılık,ajans,yayınevi,servis büro,selefoncu, lakçı,mücellithane (Ciltevi),alt başlık,ara başlık,asıl başlık ve basan malzeme adlı terimler matbaa terimlerinin sadece bir kısmı diğer kısmınıda inşallah başka zaman sizlere sunacağım, kalın sağlıcakla.

Katalog Nedir?



Katalog günümüzde daha çok firmaların veya kurumların ürün ya da hizmetleriniz tanıttığı matbu kitapçıklar olarak anlaşılmaktadır. Fakat ile internetin gelişmesiyle birlikte dijital ve online katalog önem kazanmaya başladı. Katalog Rehberi de katalogları online olarak internetten gösteren bir sitedir. Binlerce firmanın kataloglarını sitemizden bakbilirisiniz.

Kitaplıktaki kitapları veya belli bir daldaki gereçleri, nitelikleri bakımından tanıtmak, arandıklarında bulunmalarını sağlamak amacıyla, yer numaraları belirtilerek hazırlanmış kitap, broşür, defter veya fişten oluşan bütün, fihrist.

Merhabalar sonuçlanan yarışmada site sahiplerinin doğrulanması için emre hocam bu resmi yüklememi istedi, işte o resim.

Emre Hocamın isteği üzerine eklediğim birinci sıradaki site.

Ayrıca buda sitemiz üzerindeki resim; https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZN8y2RqxsA7KDeYNtGOXt_I-Whoi2mfjIRxdGIVJtfV4t7-2nZNZK0cQd_2uM3BY4ZPXumgzmBPHxr3WMMs89N-pdxerS0ZuXuZdySnMOi2Iq4daHv1xP24SSjLzk65co_ExMA1vr7t8/s1600-h/1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Bydvt.jpg
Merhabalar, revizyon ile organize matbaacılık yarışması bitti ve anlımızın akıyla yarışmayı bitirdik.Umuyorum ki yarışmada aldığımız sonuç bizim için hayırlı olur.İlk 10'a giren ve bu yarışmaya katılma cesareti gösteren herkesi tebrik ediyorum.Yazıyı diğer yazılara nazaran kısa tutacağım Allah'a şükür diyorum ve hepinize sağlıklı günler diliyorum ayrıca belki sitemizi güncel tutmak için 1 ay boyunca içerik ekleyerek kaliteleştirirm, hadi hoşçakalaın.

revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberiMerhabalar, revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi sitemizin yarışmadaki son 1(bir) gününe hep beraber giriyoruz.Aslında tam bir gün değil şuanda 1 gün 5 saat gibi bir süre var ancak heyecan doruklarda bulunuyor.Son anlara yaklaştığımız yarışmada temennim şuan itibariyle matbaacılık çalışmalarımızın hakkını alarak yarışmayı tamamlamaktan başka birşey değil, buna emin olun.Ayrıca gelelim bugünki güncel haberlere ve onların benim tarafımdan yorumlanışına..İlk önce size şunu söyleyeyim ki kişisel sitemin tasarımını değiştiriyorum; değişik birşey olacak.Şuanda düzenlemesini yapıyorum sanırım bu hafta sonuna kadar siteye yerleştiririm ama bellide olmaz ilk önce diğer tasarımı yedeklemem lazım sonra diğerinde üzerindeki çalışmaları bitirerek revizyon matbaacılık yarışmasına hazır etmem gerekiyor.Ayrıca size şunuda söyleyeyim ki hiç yazı yazma hevesim yoktur siteden biran önce çıkmak istiyorum bile diyebilirim.Boşverin şimdi benide siz diğer site için son anlarda neler yapabilirim onu düşünün.Kaldı 1 gün 5 saat ama diğer site altıncı sırada yer alıyor bakın sitemiz ya altıncı olacak yada dördüncü olacak sonradan demedi demeyin.Bugün akşam son denemeyi yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum ancak sanırım artık yazı eklemeyeceğim.Yarın akşam saat 21:00'da bir yazı ekleyeceğim sonuçlar ne olur kimse bilemez.

Yazıyı yazarken size sitemizin sitemap'ını taktim etmek istiyorum, belki beğenirsiniz.Tamam bunun beğenilecek birşeyi yok ancak unutmayalım ki laf olsun torba dolsun yazılarımızın yarından sonra belkide ardı arkası kesilecek.Belki siteyi devrederim belli mi olur ? Tabii ki olmaz ancak devretmez isem üzerine link değişimide yapmayı düşünmüyorum, ne yapacağımı bilmiyorum :) Zaman neler gösterir belli olmaz sevgilim, Şahika'nın ünlü sözü buydu değil mi ? Can sıkıntısının çaresi varmıdır diye düşünüyorum ancak brnckvvtmllttrhaberirevizyon sitesinden çıkma vaktinin geldiğini düşünüyorum, hadi iyi akşamlar.