Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.

Revizyon ile matbaacılık nasıl yapılır ?

Etiketler: ,
revizyon matbaacılık

Merhabalar, revizyon ile organize matbaacılık sitemize hoşgeldiniz.Aynı sahne açılış konuşması gibi oldu değil mi ? Konuyu saptırmayacağım "revizyon ile matbaacılık nasıl yapılır" adlı tümceyi tamamlayıp güzel bir yazı yayımlacağım.Bugünki yazımı tamamlamadan önce şunlarıda söyleyeyim ki gece saatlerinde yayımlacağımız yazıyı işleme koyamadım lütfen bu konuda endişelenmeyin çünkü ben bilerek yayımlamadım.Organize olarak o kadar yazı hazırladık bir yazıda olmasın ne olur ? Diye şeyler düşünmeyin Google'nin işi belli olmuyor; bakarsınız indirivermiş bizi oradan.

Ayrıca bugün ki yazımda diğer yazılarda olduğu gibi yazıyı yazanın 1. çoğul kişi değilde tekil kişi olan "revizyon" ibaresini kullanacağım.Bu cümle gerçekten çok saçma oldu, sitesine yakışmıyor.Lakin umarım siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Biraz cümle kurarken düşünmeden yazıyorum ve buradaki eksiklikten dolayı kelime toplulukları bozuk çıkıyor.Bugünki kuracağım hece birikintileri ile yazıyı tamamlayacağım fakat böyle giderse yazıyı konu amacına ulaştırmadan bitereceğim haberiniz olsun.Bu paragraftan sonra yazıya geçeceğim lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz, bizi üzmeyiniz.

Matbaacılık bir sanat dalıdır, evet yanlış duymadınız.Bence hergüzel şey bir sanattır buradaki mabaacılık birikintileride bir sanat dalıdır.Bu günlerde revizyon matbaacılık adlı baskı devinin ortaya çıkardığı eserler şüphesiz bir emek verilmiş; gözden geçirilmiş, zaman ayırılmış organize eserlerdir.Sanat eselerinin en önemli özelliği emek verilmiş olması değilmidir ? O zaman baskı evlerinde verilen emekler ile farklı yanı varmıdır, hayır yoktur.O zaman matbaacılıkta bir sanat dalıdır ve her basılan kuşe kağıtlar bir sanat eseridir.Ve bu sanat eserlerini ortaya çıkaran en önemli birim "Revizyon Matbaacılık"tır.

Peki bu matbaacılık denen sanat eseri nasıl yapılır ? Matbaacılığın nasıl yapıldığını bundan önceki yazılarımı genel anlamıyla okursanız nasıl yapıldığı hakkında birkaç bilgi bulabilirsiniz.Bunlardan örnek verecek olursam şu adresi önerebilirim: Şimdi bir baktımda hiç düzgün bilgi vermemişim fakat şuradaki Matbaacılık Kitap Aşamaları konusunda kitaplar ile ilgili bir kaç bilgiye değinmişim.Ne yaparsınız ben bir matbaacı değilim o yüzden sadece internet üzerinde elde ettiğim bilgileri paylaşıyorum.Her okuduğumuda anlıyor değilim, zira uygulama ile anlamak bir başka oluyor.Onun için siz biraz burada bize revizyon torpili geçerseniz mutlu olurum.

Bakın kaç gündür altı paragraflık revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi yazıları yayımlıyorum fakat bugünki yazım biraz kısa olacak gibime geliyor.Sanırım bugün bir ölçü kısaltıp 5 taneye düşüreceğim.Neyse siz onuda mazur görürsünüz nede olsa biz kardeş değilmiyiz.Tamam değiliz ama benim için sen bir kardeşsin revizyon, matbaacılık ve brnckvvtmllttrhaberi..Bugünki organize ile hazırladığımız yazımız bu kadar lütfen sizler ile bizler dost kalalım ve revizyon matbaacılık dost ağını oluşturalım.