Türkiye'nin en açıklayıcı ve kaliteli Notebook yedek parça web sitesidir.

Revizyon matbaa ile merhaba.

Etiketler: ,

Merhaba, bugün revizyon ile organize matbaacılık için çok önemli bir gün değil.Sıradan diğer günlerde olduğu gibi revizyon için çalışacağımız kuşe kağıt günü.Organize bir şekilde yazdığımı bu yazıdaki amacımın ne olduğunu bilmiyorum ve aklıma ne gelirse yazıyorum.Yazıyı bitirdikten sonra bir diğer siteme yazı yazacağım umarım hayırlı olur.Şuanki hedefim diğer sitesi iki üst sıraya çıkarıp revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi kelimesinde üçüncü sırada sabit olarak bırakmak.Umarım bugün en azından bir sıra daha yukarı çıkar ve orada sabit kalır.En kötü ihtimali düşünürsek matbaacılık sitemizin bu hafta sonu yani cuma gününe kadar bir yada iki sıra atlamasını beklemekteyim.Daha doğrusu çıkması için çalışmalarımızı sürdüreceğim.

Yarışmanın bitmesine kaldı 23 gün gibi kısa mı kısa bir süre; revizyon için kısada sayılmaz ama..Bizim aklımızdaki revizyonist düşünceler bunları gösteriyor.Bugün yazıyı uzun tutmak amacıyla birşey hakkında konuşmalar yapmam gerekiyor ama ne hakkında yazacağımı bilmiyorum.O yüzden bekleyin size bir metin alıp sitemiz düşünceleriyle burada yazayım, iki dakkaya geliyorum.Az önce matbaacılık adına aldığım karar ile size matbaanın tarihinden bir kesit alarak biraz yazıyı uzatacağım.

ilk kez Uzakdoğu'da kullanılmıştır. Bu yapılan matbaa Çinde kullanılmış olup ağaçtan oyma teknik kullanılarak yapılmıştır. Buna başlı olarak basılan ilk gazetede burada basılmıştır.Sanırım bu kadar bilgisi hem size hemde bana yeter, işi uzantmanın anlamı var mı? Bence yok sayın seyirciler, sonuçta hepimiz revizyon matbaacılık yokcusu değil miyiz ? Hayır değiliz çünkü biz yarışmacıyız şuan yarışmadan başka hiçbir yola gidemeyiz.Bu yollar; hacklink, illegal yada başka yollar olabilir fakat bizler legal olarak yarışıyoruz.

Son cümlelerimde size sitemizin sağ tarafında bulunan revizyon matbaa adlı anketteki sonuçlardan bahsedeceğim.Şuan itibariyle sitemizde kullanılar oy sayısı 64 olarak gözükmektedir.Kullanılan revizyon oylarının 39 tanesi birinciliği, 25 tanesi ise diğer seçenekleri gösteriyor.Bizim burada tek temennimiz anketteki sonucun aramalarada vurması ve yarışmayı birinci bitirmek.Evet efendim bizler yani organize matbaacılık tutkunları bugünki yazısında bunları dile getiriyoruz.Umarım bundan sonrada yazı yazmak nasibimizde vardır.